De masterverantwoordelijke is de vertegenwoordiger van de masterstudenten, en zorgt voor bijvoorbeeld het contact met de proffen en het regelen van de cursussen.

Robin ArnautsrobinR

• Studierichting : Archeologie
  • Favoriete vak : Paleontologie
  • Hobby's : Slagwerk, Rappen (yo yo),
  • Karaktertrekken : Koppig, Fun-seeking, Feestbeest
  • Favoriete muziek/groep, film , serie, ... : Stranger Things, Narcos, Breaking Bad, Linkin Park, Alt-J, Adult Jazz, ZWANGERE GUY
  • Favoriet archeologisch instrument en waarom : Een Orthofotocamerastick, als ik daarmee rondloop KRIJG IK EINDELIJK RESPECT
  • Favoriete prof en waarom : Ilse Schoep want ze was boos toen ik in slaap was gevallen en boos is passie en passie is goed
  • Favoriete drank : Duvel
  • Favoriete eten : Lasagne en DUVEL
  • Jouw boodschap aan de wereld of gewoon een leuk citaat : Elke 10 minuten dat er geen grappige, toffe gedachten door uw hoofd zijn geweest zijn 10 domme minuten. Binnen 2 jaar gaat ge die 10 minuten COMPLEET vergeten zijn (tenzij echt slecht nieuws jwz) en dus doe uw best om van elke 10 minuten de beste 10 minuten van uw leven tot dan te maken. Dan gaat ge een tof leven hebben.